Ünnepi könyvhét - Vörösmarty tér 2024

16jún.11:0012:00Ünnepi könyvhét - Vörösmarty tér 202411:00 - 12:00(GMT-11:00)

Esemény leírása

Hozd el bármelyik könyvem, vagy szerezd be kedvezményesen a 📘HaSzeretsz… vadonatúj, második kiadását!! helyben, dedikálom és a kedvenc versed is elmondom!
Gyere el, várlak 25 ismert és népszerű vendég történeteivel és versekkel. 😉🩵
Most személyesen is találkozhatunk👍
Hol? Az #Athenaeum Kiadó standjánál!
MEGJELENIK: A MÁSODIK KIADÁS!
#HaSzeretsz… című verses interjúkötet dedikálása a Nemzetközi Könyvfesztivál hivatalos programjának részeként Budapesten a Millenárison, a Líra Könyvcsoport B56 standjánál lesz. Az Athenaeum Kiadó által megjelentetett könyv minden fejezete egy közismert vendég, színészek, zenészek, énekesek, sportolók, újságírók, humoristák, médiaszereplők vallomása magánéletükről és szakmai életútjukról, egy-egy versen keresztül, amely megváltoztatta az életüket, vagy komoly hatást gyakorolt a mindennapjaikra. Az aranymetszésben mindenkinél ott a szeretet, a szerelem és a család, ideértve a szövevényes házastársi, élettársi kapcsolatokat, a hirtelen jött fellángolásokat, a reménytelen vágyakat, a családi kötődéseket – a szeretet legmélyebb emberi megnyilvánulásait.

Aki beleolvas, annak kiderül, mi a közös #Geszti Péter, #Balázs Klári, #Dés László, #Falusi Mariann, #Hajdu Steve, #Szabó Győző, #Gubás Gabi és például #Besenyei Péter életében, s miért jelenthet komoly kapcsolatot köztük #Ady#Radnóti#JózsefAttila#TóthÁrpád#JuhászGyula#SzabóLőrinc vagy #Kányádi Sándor.

Kevesebb jelenjen meg

Több

Időpont

2024.06.16. 11:00 - 12:00(GMT-11:00)

Helyszín

Budapest Vörösmarty tér

Other Events